Jozo Radoš ugostio je svoju prvu grupu posjetitelja, točnije, gošće iz Ivanca. Riječ je o članicama Ženske inicijative HNS-a Ivanca, kojim je obećao posjet Europskom parlamentu. Dvadeset žena imale su priliku posjetiti Europski parlament, upoznati se s načinom funkcioniranja, čuti svog zastupnika i postavljati pitanja. Uz ovaj službeni dio programa posjetile su Parlamentarium – Centar za posjetitelje EP-a, obišle znamenitosti Bruxellesa i dodatno se družile sa svojim zastupnikom i njegovim asistentima u večernjim satima.
Po riječima Katice Levanić, predsjednice Ženske inicijative HNS-a Ivanca, ovakav posjet im puno znači ne samo kao potvrda njihovog rada nego i način da u svojoj lokalnoj sredini prenesu europska iskustva.
Jozo Radoš je ovom prilikom zahvalio svojim gošćama na trudu koje su uložile u kampanju za europske izbore i dodao da je praksa ugošćavanja grupa posjetitelja Europskom parlamentu dobra mogućnost da što veći broj ljudi vidi i upozna rad Europskog parlamenta koji, kao i ostali parlamenti, imaju obavezu kontinuiranog poboljšavanja komunikacije sa što većim brojem građana i građanki.